Afișez toate cele 3 rezultate

Conserve Taste Of The Wild pentru Caini

Hrana umeda pentru caini Taste Of The Wild asigura cresterea armonioasa si o dezvoltarea optima a catelului tau. Hrana umeda pentru caini nu numai ca este sanatoasa si benefica, aceasta contine bucati savuroase de carne in sosuri delicioase care vor fi cu siguranta pe placul si al celui mai mofturos catel.

[toggle_block class=” „]
[toggle title=”Citeste mai mult”]

Conserve de hrana umeda de la Taste Of The Wild pentru alimentatie sanatoasa

Ingredientele sanatoase din hrana umeda Taste Of The Wild ajuta digestia si sanatatea tractului digestiv, asigura cresterea musculaturii, sustin dezvoltarea structurii osos. Conservele la fel ca si hranele uscate Taste Of The Wild nu contin deloc cereale, pentru ca cerealele au fost schimbate cu legume si fructe sanatoase, bogate in antioxidanti. Ingredientele selecate din aceste conserve cu hrane umede vor oferi o dieta excelenta singuri, dar si in combinatie cu hranele uscate Taste Of The Wild. Conservele de la Taste Of The Wild pentru caini pot completa perfect alimentatia cainelui tau, completand dieta lui cu mai multe ingrediente benefice.

Variante diferite si delicioase de hrana umeda pentru caini

Pentru o dieta variata si cea mai avanatajoasa iti recomandam sa alegi una dintre hranele Taste Of The Wild pentru caini care contin ingrediente selectate cu mare atentie pentru a oferi cele mai avantajoase ingrediente animalului tau. In magazinul nostru iti oferim conserve Taste Of The Wild pentru caini la cel mai bun pret si cu livrare rapida oriunde in Romania.

In magazinul nostru vei gasi conserve de la Taste Of The Wild:

  • Taste Of The Wild Sierra Mountaine – hrana umeda pentru caini cu carne de miel
  • Taste Of The Wild Pacific Stream – hrana umeda pentru caini cu carne de peste
  • Taste Of The Wild Wetlands – hrana umeda pentru caini cu carne de pui
  • Taste Of The Wild Soutwest Canyon – hrana umeda pentru caini cu carne de vita

[/toggle]
[/toggle_block]

11.98lei
11.98lei
11.98lei