Afișez toate cele 6 rezultate

Hrana uscata Taste of the Wild pentru pisici

Hranele pentru pisici Taste Of The Wild sunt special concepute pentru a se adapta stilului de viata a pisicilor si de a le satisface apetitul lor mai capricios. Fie ca vorbim de pisoi sau de pisici, aceste animale de companie necesita o alimentatie bogata, pe tot parcursul vietii.

Aceste hrane sunt delicioase, contin ingrediente proaspete si benefice, oferind necesitatile specifice de care acestia au nevoie si in functie de varsta. Vin cu gusturi diferite si unice pentru a satisfasce apetitul lor exigent.

Taste Of The Wild tine cont de caracterisitile naturale a animalelor de companie

Pisicile sunt o companie excelenta pentru oameni, si in ciuda domesticirii nu si-au pierdut abilitatea de a trai in salbaticie. De aceea au nevoie de o hrana specifica lor, care sa le ofere o mancare cat mai naturala. Aceasta caracteristica a pisicilor este pusa pe primul plan de hranele Taste Of The Wild pentru pisici.

Hranele uscate Taste Of The Wild pentru pisici cu gusturi senzationale

Hranele uscate de la Taste of the Wild au gusturi senzationale, ajuta sistemul imnunitar, functionarea optima al sistemului digestiv si contribuie si la sanatatea blanii. Taste of the Wild tine cont de instinctele pisicilor si de aceea le ofera energie si hrana bogata in carne (peste, carne de vanat). Aceasta mancare contine legume si fructe pentru o stare generala de sanatate buna. Furnizarea de antioxidanti si continutul fara cereale contribuie la digerabilitate inalta, si acizii grasi Omega 3 si 6 sunt pentru piele sanatoasa si blana radianta.

Ingrediente unice si gustoase pentru pisici oferite de Taste Of The Wild

Aceasta reteta este preparata cu ingrediente de inalta calitate, cu mai multe tipuri de carne pe care acestia le gasesc in mod normal in mediul natural si se potrivesc pentru toate rasele si varstele. Hrana uscata Taste of the Wild reda pofta de vanatoare al pisicilor ca sa se simte ca si in salbaticie. Taste Of The Wild Canyon River este imbogatit cu carne de somon si pastrav afumat, pentru un gust minunat si proteine benefice de peste. Mancarea pentru pisici Taste Of The Wild Rocky Mountain este bogat in carne de somon si carne de vanat prajit si delicios pentru un gust excelent, natural.

Taste of the Wild pentru pisici este alegerea potrivita pentru patrupezi fericiti si plini de viata. Mancarea adecvata este foarte importanta in viata pisicilor, deoarece ajuta si mentine sanatatea lor si primesc exact de ce au nevoie. Alege Taste Of The Wild pisici pentru a asigura sanatatea maxima a favoritului tau din magazinul nostru www.tasteofwild.ro

Hrana Pisici Taste Of The Wild

Taste of The Wild Rocky Mountain – 2 kg

66.78lei

Hrana Pisici Taste Of The Wild

Taste of The Wild Canyon River – 2 kg

66.78lei

Hrana Pisici Taste Of The Wild

Taste of The Wild Lowland Creek 2 kg

66.78lei

Hrana Pisici Taste Of The Wild

Taste of The Wild Lowland Creek 6.6 kg

209.34lei

Hrana Pisici Taste Of The Wild

Taste of The Wild Canyon River – 6.6 kg

209.34lei